Vrijwilliger

muzikaal verteller

beelden die raken

klik hieronder voor mijn facebookpagina

Welkom

Je bent op deze pagina terechtgekomen omdat je méér van mij en mijn ‘vrijwilligers-aanbod’ wilde weten.

 

Wie is Hein

Mijn naam is Hein. Ik maak mijn hele leven al (semi-profesioneel) muziek en schrijf theaterliedjes met een boodschap. Mijn motto is dat méér aandacht en mìnder onverschilligheid het leven mooier maken.

 

De afgelopen dertig jaar verdiende ik mijn boterham als zelfstandig communicatieadviseur, organisatiestrateeg en coach. Mijn klanten kwamen uit alle sectoren, van onderwijs tot en met zorg- en welzijn, van bedrijfsleven tot en met diverse overheden. Het zal je niet verbazen dat ik de meeste voldoening haalde uit het werk voor non-profit organisaties. Mijn grootste drive is steeds geweest: organisaties en vooral mensen méér uit zichzelf laten halen dan ze zelf voor mogelijk hielden.

 

De professionele fase van mijn leven is afgesloten. Mijn drive en mijn muzikale boodschap zijn echter gebleven.

 

Waarom een aanbod voor organisaties met vrijwilligers

Ik heb groot respect voor mensen die zich belangeloos inzetten voor anderen. Nu mijn professionele loopbaan is beëindigd, kan ik daar zelf ook meer tijd in gaan steken. Op mijn vrijwilligersprofiel zet ik mijn muzikale kwaliteiten bovenaan, simpelweg omdat ik daar het sterkst in denk te zijn. Bovendien kan ik zo voor mezelf het nuttige met het aangename verenigen.

Daar komt bij dat vrijwilligers mensen zijn die oog hebben (gekregen) voor méér dan de haastige oppervlakkigheid van onze consumptiemaatschappij. Het maakt hen voor mij dankbaar publiek.

 

Nog even over dat aanbod

Is dat echt gratis? Inderdaad, je betaalt geen cent, op voorwaarde dat je mij niet op kosten jaagt én dat ik enthousiast word van jullie intenties. Mijn optreden moet jullie organisatie geld besparen en jullie vrijwilligers een inspirerende middag/avond bezorgen. Met het bespaarde geld kunnen jullie nog meer goed werk gaan doen, gesteund door vrijwilligers die zich door deze middag/avond gewaardeerd voelen.

Die waardering zal ik ook letterlijk over het voetlicht brengen.

 

Het mooiste is natuurlijk als ik mijn optreden een beetje kan afstemmen op jullie praktijk. Daarvoor neem ik altijd vooraf even contact op. Wellicht hebben jullie daar zelf al ideeën over?

 

Hoe verder

Als je kennis wil maken met mijn creatieve werk, kijk dan eens rond op deze website.

 

Als je daarna denkt dat ik van betekenis kan zijn voor jullie, stuur dan een mailtje naar info@heinleeft.nl. Ik neem dan zo snel mogelijk contact met je op.

 

 

Mijn aanbod in het kort:

- Een gratis optreden van ca 45 minuten voor een publiek van (minimaal) 50 vrijwilligers en/of medewerkers

- Jullie zorgen voor het publiek en de ruimte. Ik zorg voor tekst, muziek en eventuele techniek

- Samen maken we er iets moois van!